Telephone

Longham Business Park, Brick office units, Dorset

Share to social media

Project Description

New commercial offices in Longham, Dorset

This is a small business park consisting of converted farm buildings. We designed new commercial units to infill gaps and make best use of the available land. 

The new commercial units are designed to integrate with the traditional style, materials and form of the existing buildings in the park.

As responsible Architect, we support sustainability and users wellbeing.  We design large windows to let as much light into the buildings as possible. This reduces the dependence on artificial lighting and increases Solar heat gain in winter.  K glass reduces winter heat loss and summer heat gain.  Natural cross flow ventilation keeps the buildings cool without the need for Aircon.