Telephone

Moat House, Open plan living, Stour Row

Share to social media

Project Description

Large expanses of glazing define this architect designed Dorset home.

This unique contemporary homes main feature is its outstanding rural views, framed by large south facing floor to ceiling sliding doors and windows. The interior is light and airy with each room flowing into each other due to its clever open plan playout. A central bespoke oak and glass floating staircase within the open hallway continues to bring light through the house.

The first floor features an open plan galleried landing with views to the ground floor, a full length balcony and four large bedrooms. On the second floor is an exciting veiwing pod which can be used as a study with long distance views.

 

EXTERIOR IMAGES


Credits: Peter Booton, Photographer and Woolley & Wallis