Telephone

Arena - The Square, An office facelift, Basingstoke

Share to social media

Project Description

New facade and entrance to outdated office block located in Basingstoke for Arena Business Centres.

Planning permission was granted by Basingstoke & Deane District Council for a major facelift to 'The Square' in Basingstoke.

The office features a new glazed entrance protruding from a new white render wrap around podium at ground level with projecting window boxes.  The sustainability credentials were improved through replacement dark grey powder coated aluminum glazing and insulated render façade. The existing multistorey carpark has also been regenerated and clad with perforated metal mesh adding a dynamic counterpoint to the main office building,

Western Design Architects have undertaken a number of office regeneration projects for Arena Buisiness Centres, who rent out high-end serviced office spaces to businesses across the South.