Telephone

The Kiln, Bridport

Building Completion

The clients of The Kiln held an event for the completion of their new home earlier this week and invited us along to celebrate.

This new dwelling is single storey above ground with an extensive sunken terrace and basement area and has been sympathetically designed to be 'in keeping' with its setting.

Materials have been carefully considered throughout the design of this home to allow it to be striking in design yet respectful of its rural surroundings. The strong, linear design is enhanced through the Purbeck stone walls, Cedral cladding which both provide an appropriate vernacular material to the area. The house also incorporates rainwater harvesting, solar panels and whole house mechanical ventilation and heat recovering to form a truly sustainable home. 

Go to project