Telephone

4 Brudenell Avenue, Modern houses with sea views, Canford Cliffs

Share to social media

Project Description

A pair of large contemporary houses featuring curved render and stone walls and large balconies in Poole, Dorset.

The site was formerly occupied by a single detached house. Western Design Architects undertook the concept design and planning application based on the notion of maximising southerly views for this dramatic pair of houses.

The site has cleverly been split 'slicing' the building into two private plots each with harbour views. Both the large contemporary house are four storeys with each floor stepping back to allow the building to sit comfortably in its coastal settings whilst delivering plenty of 'indoor-outdoor' space.

Materials consist of white render, stone, timber decking and structural glass balustrades.